Referenssit

Kun valitsimme oman kotimme myyntiin välittäjää, arvioimme kolmea ominaisuutta välittäjävalinnassamme.

  1. Alueen tuntemusta ja kokemusta asunnon välityksestä juuri tältä alueelta
  2. Kykyä kysyä asiakkaalta oikeita asioita ja faktoja
  3. Myyntineuvottelutaito ja kokemus

Virpi on mielestäni taitava välittäjä, joka täyttää kaikki kolme yllämainittua osa-aluetta.

Se että välittäjä on itse asunut alueella, tai sen välittömässä läheisyydessä, jossa kohde on myytävän on iso plussa. Se edesauttaa mm. oikean hinnan määrittelemisessä ja alueen suosittelussa.

Kaupantekoprosessi sujui erittäin hyvin ja viestintä näytöistä, myynnin etenemisestä ja tuloksista olivat erittäin selkeitä.

Virpillä on hyvä taito kertoa kohteista selkeät faktat informatiivisesti ja sopivan houkuttelevasti. Kaupat syntyi ja olimme tyytyväisiä.

Suosittelemme lämpimästi,

Vivi & Jari

Virpi myi kotimme Siilotieltä. Yhteistyö sujui hienosti asiantuntevan ja energisen myyjän kanssa. Voimme lämpimästi suositella Virpiä!
Reinikaiset

Omakotitalon myynti

70-luvulta oleva omakotitalomme oli ollut koko kesän myynnissä ja olimme jo päässeet muuttamaan uuteen taloomme. Olimme käyttäneet jo kahta eri kiinteistövälittäjää ja vanha talomme oli edelleen myymättä. Teimme sitten myyntitoimeksiannon Virpi Purmosen kanssa. Virpi löysi reilussa kuukaudessa talollemme kaksikin kiinnostunutta perhettä, joista toisen tarjouksen hyväksyimme. Pian Virpi myi vielä meidän talomme ostajien kerrostaloasunnon ja pääsimme pankkiin allekirjoittamaan kiinteistön kauppakirjat. Kaikki sujui hienosti ja olimme tyytyväisiä kauppoihin, sekä ostajat että me myyjät.

Suvi ja Jari Nieminen

Muutimme kerrostalosta omakotitaloon. Sekä vanhan asuntomme myynti Myyrmäestä ja uuden talon ostaminen Keimolasta järjestyi vauhdilla ja asiantuntevasti Virpin rautaisella ammattitaidolla.

Ennenkuin huomasimmekaan olimme aloittaneet uuden elämän täällä Vestrantiellä. Suosittelemme lämpimästi ja käännymme vastaisuudessakin Virpin puoleen kaikissa asuntoasioissa.

Kiittäen, Annika ja Marko